Meld je aan: Business Traveller & MICE Fair - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Meld je aan: Business Traveller & MICE Fair

Datum: 29/09/2017

Locatie: Hotel van Oranje, Noordwijk

Informatie, inspiratie en netwerken. De vernieuwde Business Traveller en Mice Fair (BTMF) wordt op vrijdag 29 september van 14.00 tot 19.00 uur gehouden in Hotel van Oranje in Noordwijk aan Zee. Een one stop shop voor iedere zakelijke reisprofessional. Voor de laatste businessclass stoel, de mooiste bestemmingen, incentivekansen, hotelupdates en wat al niet meer. Het hele zakelijke reisaanbod op een mooie plek aan zee. Afgesloten met de inmiddels bekende netwerkborrel.

Deze beurs is in meer dan tien jaar uitgegroeid tot hét evenement voor de zakelijke reismarkt. Nu we naast marktleider MICE Travel magazine ook het internationaal gekende Business Traveller aan het portfolio hebben toegevoegd, was het een mooi moment om ook de individuele zakelijke reismarkt erbij te betrekken. Om de bezoeker nog meer te kunnen bieden. Iedereen die werkzaam is in de zakelijke reisbranche mag het niet missen!

Wat kunt u verwachten?
Een gedegen en goedgevulde beursvloer met allerlei partijen die u als zakelijke reisprofessional bijpraten over hun laatste productnieuws. Bestemmingen, hotels, airlines, DMC’s en meer. Uiteraard is er ook tijd voor informatie: bite size keynotes van professionals over de laatste trends uit de mice-, hotel-, en airlinewereld. En volop netwerkmomenten uiteraard.

Onze bezoekers:
Zakelijke reisagenten, mice-professioanls, corporate planners, Meeting planners, Travel Managers, Groups & Incentive afdelingen van touroperators, overige vertegenwoordigers van professionele organisaties en adviesbureaus op het gebied van incentives, congressen en evenementen, zakelijk reizen en leden van diverse brancheorganisaties.

Kortom:
Meld u snel en kosteloos aan voor de vernieuwde BTMF. Inspiratie, nieuwe ideeën, educatie en volop kansen. Mis het niet! We zien u graag op 29 september 2017 in Hotel van Oranje in Noordwijk…

Gratis aanmelden kan hier.

Reageer met Facebook:

Reacties: