Maritim Pine Beach Hotel: dat is pas vakantie! - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Maritim Pine Beach Hotel: dat is pas vakantie!

Door: | 13 december, 2017

Wie de hele dag lekker wil eten en de kids niet één keer om de iPad wil horen vragen, logeert in dit Turkse all-inclusive zonnige vakantiedorp.

Het Maritim Pine Beach Hotel heeft het strand van Belek voor de deur én staat middenin een groot bos. Vandaar die 150-jaar oude boom in het restaurant en alle pijnbomen rondom je ligbed. De kinderen zijn dol op dit hotel: ijsjes bij de vleet, een speciaal kinderbuffet, voetballen en hun eigen PINO Kingdom mét mini-zoo. Of de tienerclub met films natuurlijk. Spring in een van de zwembaden of roetsj van alle acht de waterglijbanen. En daarna kun je een gratis buggy ophalen bij de receptionist.
Je volgende stop is namelijk de Turkse patisserie. Even baklava en amandelcake voor de hele familie scoren. Om daarna heerlijk onderuit te zakken bij de show van vanavond.

De prijs van dit hotel ligt wat lager dan de andere hotels in Belek maar de prijs/kwaliteit is perfect! En met de 24-uurs all-inclusive formule laat je je portemonnee gewoon thuis. Dat is pas vakantie!

Klik hier voor meer informatie.

 

(Visited 245 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel