Maris Life kijkt naar Curaçao - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Maris Life kijkt naar Curaçao

Door: | 12 maart, 2015

Corendon lanceerde afgelopen woensdag in Hotel Droog in Amsterdam haar nieuwste label ‘Maris Life’. Een onderneming die vakanties organiseert voor single parents die alleen met hun kind of kinderen op vakantie willen. Het huidige aanbod is groot, maar toch kijken oprichters Mariska Nunes en Emma Blanchard al verder.

‘Als single parent met kinderen weet ik hoe het is om alleen op vakantie te gaan. Het is wel gezellig met de kinderen, maar je mist toch een beetje de aanspraak met andere ouders’, vertelt Mariska Nunes, oprichtster van Maris Life. Samen met vriendin Emma Blanchard, oprichter van het in singlereizen gespecialiseerde Crusj, deed ze onderzoek en merkte dat er veel interesse is naar goed georganiseerde vakanties voor alleenstaande ouders.

Geen datingservice
‘Veel mensen denken dan meteen aan daten, maar dat is niet zo’, zegt Blanchard. ‘Dat vooroordeel horen we vaak, maar daar draait het niet om. Het concept is bedoeld voor ouders die graag een babbeltje of strandwandeling maken of gezellig willen borrelen met gelijkgestemden, terwijl de kinderen zich vermaken in de kidsclub of tijdens een van de activiteiten. Al mag daten natuurlijk wel’, voegt Blanchard er met een knipoog aan toe.

Zelf uitgezocht
Nunes en Blanchard hebben alle bestemmingen zelf bezocht en zorgvuldig uitgekozen. ‘We hebben niet alleen simpele maar ook luxe all-inclusive hotels uitgezocht zodat er voor iedereen wat leuks bij zit’, vertelt Mariska. ‘Daarbij staat de reisleiding 24/7 voor je klaar, is er een kinderclub voor de kids en zijn er leuke activiteiten voor de tieners en ouders.’

Single parents kunnen kiezen uit bestemmingen in Macedonië, Portugal, Griekenland, Turkije en Spanje. ‘Vergeleken met de andere landen is Macedonië wel een beetje een vreemde eend in de bijt maar het is een super luxe en leuke bestemming waar je echt een keer geweest moet zijn’, vertelt Blanchard.

Uitbreiding
‘We hebben nog genoeg plannen voor in de toekomst. Zo willen we ons aanbod graag vergroten met reizen naar onder andere Curaçao. Maar voor nu zijn we tevreden en blij dat we online zijn’, sluit Nunes af. Alle vluchten vertrekken vanaf Schiphol, behalve Turkije. Die vertrekken ook vanaf Eindhoven en Rotterdam.

Foto: Emma Blanchard, presentatrice Sylvana Simons en Mariska Nunes.

(Visited 285 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel