Lekker luieren in Lara - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Lekker luieren in Lara

Door: | 14 augustus, 2017

advertorial

Titanic Beach Lara is gebouwd in een unieke bouwstijl,  namelijk in de vorm van het wereldberoemde schip, de Titanic. Naast deze unieke bouwstijl is ook de service hier bijzonder. Kwaliteit is het toverwoord. De topservice overtreft al je wensen. Dit hotel is dan ook niet voor niets zeer geliefd bij Nederlanders.

De ruime kamers met fijne bedden bieden de ideale uitvalsbasis voor een dag heerlijk genieten aan het strand van Titanic Beach Lara. Als je liever wat actiefs doet, hoef je je geen zorgen te maken. Er zijn diverse sporten te beoefenen zoals basketbal, beachvolleybal en tennis. Ook is er een fitnessruimte beschikbaar. Niet alleen papa en mama kunnen hun dag hier uitstekend vullen, ook de kinderen hebben genoeg te doen. Zo is er de Juniorclub voor tieners van 12 – 17 jaar en de Miniclub voor kinderen van 4 – 12 jaar. ’s Avonds wordt er gedineerd in één van de 4 restaurants waarna de kinderen lekker dansen in de kinderdisco en papa en mama een drankje doen in één van de 6 bars.

Verwen jezelf nog meer door een massage of schoonheidsbehandeling te boeken in de Spa van Titanic Beach Lara. Hier wordt je onder handen genomen door experts. Eén ding is zeker. Na een vakantie bij Titanic Beach Lara ben je volledig uitgerust.

Klik hier voor meer informatie.


(Visited 342 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel