Laat je verrassen door het Ruhrgebied - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Dortmund

Laat je verrassen door het Ruhrgebied

Door: | 20 november, 2018

Advertorial

Laat je verrassen en inspireren door het vernieuwde Ruhrgebied. Deze regio, net over de grens, heeft de afgelopen jaren een transitie ondergaan en ontwikkelt zich in rap tempo als toeristische bestemming. Hierbij staat industrieel erfgoed tezamen met creatieve initiatieven en de vele fietsmogelijkheden centraal.

Speciaal voor relaties in de media en reisbranche organiseren wij namens Ruhr Tourismus op 27 november een netwerkevenement om nader kennis te maken met deze bestemming. Je bent tussen 16.30 en 20.00 uur van harte welkom bij Remise47 (Bellamyplein 47) in Amsterdam-West. Meld je hier aan!

Programma:

  • 16.30 uur: Ontvangst door het koor MGV Concordia
  • 17.00 uur: Leer het Ruhrgebied kennen aan de hand van optredens van lokale artiesten en presentaties
  • 18.00 uur: Walking dinner en netwerkevenement
  • 19.30 uur: Prijsuitreiking
  • 20.00 uur: Einde evenement

Namens Ruhr Tourismus zullen verschillende personen aanwezig zijn die tijdens het walking dinner graag kennismaken en alles kunnen vertellen over de mogelijkheden die het Ruhrgebied te bieden heeft.

Win
Tijdens het evenement maakt een van de deelnemers kans op een reis naar het Ruhrgebied om zelf de diversiteit van het gebied te leren kennen! Daarnaast krijgen alle deelnemers een goodiebag met daarin een RUHR.TOPCARD t.w.v. €54! Wat de RUHR.TOPCARD precies is, vertellen we je graag op 27 november.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel