Laat je inspireren door NCL! - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Laat je inspireren door NCL!

Door: | 22 maart, 2019

‘…Broadway fans, Foodies, Globetrotters, Wellness liefhebbers, Adrenaline junkies. Aan iedereen die zijn of haar eigen droomreis wil maken!! Zij kiezen uit 300 bestemmingen in 123 landen en genieten tijdens internationale gastronomie, bekroonde animatie en een breed scala aan activiteiten.’

Met onze huidige campagne ontvangen uw klanten niet alleen een on-board krediet van maximaal US$ 500 per hut bij boekingen tot 1 april, dus hoeven zij zich geen zorgen te maken over extra kosten aan boord, maar ook een pakket met speciaal restaurants. Dus neemt de internationale rederij de rekening voor onverslaanbare culinaire hoogstandjes.

Genieten op uitnodiging van NCL
Als u voor 1.4. een Premium All Inclusive-cruise bij NCL boekt, krijgt u van de rederij een tegoed aan boord van maximaal US$ 500,- per hut en een gratis specialiteitenrestaurantpakket. Onverslaanbare culinaire hoogstandjes – en NCL zorgt voor de rekening. Alle details onder agents.ncl.eu.

Nieuwsgierig? Laat je inspireren!

Over NCL
Showkoken op z‘n Japans, een Amerikaans steakhouse of genieten van de beroemde Franse  gastronomie … Gasten kiezen elke avond zelf wat ze willen. Op de 17 moderne schepen van de internationale vloot, met tot wel 27 restaurants per schip, heeft de smaakbeleving geen grenzen! En dat op elk moment van de dag. Dankzij het Freestyle Dining-concept zijn er geen vaste Dinertijden en tafelgenoten. Een dresscode is er ook niet.

Aan boord van NCL kunnen de nachtuilen onder ons genieten van originele Broadwaymusicals zoals ‚Rock of Ages‘ of ‚Kinky Boots‘, maar ook van theater, jazzen comedyclubs of discotheken. Andere hoogtepunten aan boord zijn aquaparken met spectaculaire glijbanen, touwenparcours en zelfs een kartbaan. Daarnaast beschikken alle schepen over moderne fitnesscentra, luxueuze spa‘s en ruime zonnedekken.

Klik hier voor meer informatie.

 

 

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel