KRAS zoekt 'sr. reisontdekker' - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

KRAS zoekt ‘sr. reisontdekker’

Door: | 30 april, 2019

Reisorganisatie KRAS is op zoek naar de ultieme sr. reisontdekker die een jaar lang op reis gaat, om al deze ervaringen vervolgens te verpakken in inspirerende video’s. De vacature staat vanaf vandaag op verschillende vacaturesites.

Onder het motto: ‘We reizen al van jongs af aan, eerst als kind aan de hand van je ouders, later trek je zelfstandig de wijde wereld in om vervolgens met je eigen gezin andere werelden te gaan ontdekken. En dan komt de fase waarin je weer helemaal zelf de touwtjes in handen hebt’, moedigt Kras iedereen in deze fase aan te blijven reizen én ontdekken.

Selectieprocedure
Om mee te doen maken de reisontdekkers in spé een korte video waarin ze vertellen over hun ultieme reiservaring. Deze video plaatsen ze op www.krasblijfontdekken.nl. Vervolgens worden alle inzendingen door een KRAS jury Mark van der Heijden (bekend van Backpacker Intern) beoordeeld. De drie beste inzendingen gaan op 28 mei a.s. onder begeleiding van Mark op een prachtige locatie in Nederland hun kunsten in het vloggen verder verbeteren. In de weken daarna kan het publiek stemmen op de drie geselecteerde kandidaten. De stem van het publiek telt voor 50% mee, de andere 50% wordt bepaald door een jury van KRAS medewerkers.

Op 25 juni a.s. is de feestelijke bekendmaking van de KRAS sr. reisontdekker. De eerste reis staat namelijk al in juli gepland. Gevolgd door iedere maand een mooie nieuwe reis; van stedentrip tot wintersport, van rondreis of cruise tot een actieve fiets- of wandelvakantie.

(Visited 1.630 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

  1. Roel Boer

    Ja zeker, dan ben ik, Roel Boer, de juiste persoon, reizen zit in mijn bloed en van elke reis, Antarctica, Alaska, Siberië, enz enz is een video verslag.