Klooster Reizen neemt Reisbureau Jansma over - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties

Klooster Reizen neemt Reisbureau Jansma over

Door: | 29 juli, 2020

Klooster Reizen neemt de activiteiten van Reisbureau Jansma in Roden over. Esther en Inge Jansma hebben besloten te stoppen met het reisbureau. Het familiebedrijf onder leiding van Gerda Klooster, met de hoofdvestiging in Winschoten, groeit hiermee naar zes vestigingen in het noorden van Nederland.

De afgelopen 31 jaar heeft de familie Jansma van het gelijknamige reisbureau in Roden met veel liefde vele mooie reizen en vakanties georganiseerd. Esther en Inge Jansma hebben besloten te stoppen met het reisbureau.

Alle activiteiten worden door Klooster Reizen BV voortgezet per 1 augustus aanstaande. Het telefoonnummer blijft gelijk: 050-5025700, het e-mailadres wordt roden@kloosterreizen.nl. Het familiebedrijf onder leiding van Gerda Klooster, met de hoofdvestiging in Winschoten, groeit hiermee naar zes vestigingen in het noorden van Nederland. Vorig jaar werd Internoord uit Groningen overgenomen.

Gerda Klooster: ‘Ik heb heel veel respect voor de manier waarop de familie Jansma hun bedrijf heeft gerund. In die traditie willen we het reisbureau voortzetten: uitstekende service en dienstverlening voor, tijdens en na de reis.’

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.