Hey jij daar, geboren ondernemer... Klaar voor de volgende stap? - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

ReisCreaties

Hey jij daar, geboren ondernemer… Klaar voor de volgende stap?

Door: | 11 september, 2018

Advertorial

Moeten of mogen? Ambitie of afwachten? Groeien of blijven zitten? Misschien zit je al een tijdje te denken aan de overstap om voor jezelf te beginnen, maar dan parkeer je het idee. Even later schiet het weer door je hoofd. ‘Stel je voor…’ En weer doe je het niet. Toch laat de gedachte je niet los; stiekem blijf je dromen.

Goed nieuws: het is nooit te laat om te ondernemen. Heb jij continu nieuwe ideeën en gaan jouw handen daarvan jeuken? Sta je te popelen om aan de slag te gaan voor jezelf? Geef je talenten vleugels en start als zelfstandig reisadviseur bij ReisCreaties!

Als ZRA bij ReisCreaties ben je reisexpert, maar tegelijkertijd ook marketeer. Je bedenkt hoe jij je product het best in de markt kunt zetten, houd je administratie bij en beheert je eigen agenda. Van reisbureau naar je eigen bureau, thuis of bij de klant aan de keukentafel. Succes kent geen grenzen.

Ga eens na bij jezelf: wat houd je tegen? Vind jij jouw huidige werk nog te leuk? Of is het de zekerheid van een vast inkomen die je liever niet los wil of kunt laten? Je kan altijd overwegen om eerst parttime als zelfstandig reisadviseur aan de slag te gaan.  Op die manier kun je rustig aankijken hoe jouw activiteiten zich ontwikkelen. Altijd met de ondersteuning van een gedegen en ervaren reisbureau.

Ben jij een loonslaaf of een geldbaas? Een uitvoerder of een bedenker? Kies je voor een dienstrooster of werk je wanneer het jou uitkomt? Het antwoord is aan jou.

Word ZRA bij ReisCreaties! Jij hebt het in je mars, wedden? Ga naar werkenvoorreiscreaties.nl en laat de ondernemer in je los!

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel