Keuzegids 2019: 'Tio is de sterspeler in toerisme' - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Keuzegids 2019: ‘Tio is de sterspeler in toerisme’

Door: | 21 maart, 2019

Bevlogen docenten, kleine klassen, ruimte om te excelleren, uitstekende voorzieningen en veel persoonlijke aandacht. Dat alles vind je bij Hogeschool Tio, een opleider die hbo- en mbo-opleidingen aanbiedt in onder meer toerisme. Het is niet voor niets dat Hogeschool Tio al acht jaar op rij de best beoordeelde opleidingen heeft. Een Tio-student gaat voor kwaliteit. Tijdens zijn opleiding, stage, afstuderen én in zijn toekomstige baan.

Studenten zeer gewild
Tio-studenten zijn gemotiveerde hbo- en mbo-studenten met gevoel voor dienstverlening, uitstekende communicatieve vaardigheden en een hands-on mentaliteit. Zij zijn daarom zeer gewild in de reisbranche. De opleidingen zijn intensief, kleinschalig en kwalitatief hoogstaand; Hogeschool Tio staat al bijna 50 jaar uitstekend bekend als erkend onderwijsinstituut in het toerisme.

Sterspeler in toerisme
De Keuzegids Hbo 2019 beaamt de kwaliteit van Tio’s opleidingen. Volgens de gids vinden de studenten van de opleiding Internationaal Toeristisch Management dat zij de beste toeristische hbo-opleiding van Nederland volgen. ‘Tio is de sterspeler in toerisme’, aldus de Keuzegids. Niet alleen eindigt de hbo-opleiding Internationaal Toeristisch Management voor het achtste jaar op rij op de eerste plek van alle toerismeopleidingen van Nederland, ook Tio’s Commerciële Economie-opleiding is voor het derde jaar op rij benoemd tot de beste in haar vakgebied. Bovendien kreeg de hbo-opleiding International Business Management voor het vijfde jaar op rij de hoogste scores in de categorie Business. De hogere hotelschoolopleiding Hotel- en Eventmanagement tot slot, is voor het zesde jaar op rij de beste (particuliere) hotelschool van Nederland.

Hoogwaardig diploma
Een hoogwaardig diploma op het gebied van hotelmanagement, events en toerisme, spreekt dus voor zich als je afstudeert bij Tio. Logisch dus dat Tio-studenten al jaren hun weg in de reisbranche weten te vinden en dat Tio samenwerkt met topbedrijven in de branche. Studeren bij Tio? Bezoek eens een open dag op een van de vijf vestigingen verspreid over Nederland. Samenwerken met Tio? Lees wat Tio voor uw bedrijf kan betekenen.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel