Kan ook ik ZRA worden? - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Heidi ReisCreaties

Kan ook ik ZRA worden?

Door: | 1 oktober, 2018

Advertorial

“Kan ook ík ZRA worden?”
ZRA worden kan in principe iedereen, maar succesvol zijn is een tweede. Daarvoor moet je beschikken over ruimschootse ervaring in de reiswereld én in het bezit zijn van een flinke dosis ondernemerschap. Heidi Vermeer (37) kan hierover meepraten. Zij vroeg zich af of ook zíj ZRA kon worden en het antwoord bleek volmondig “ja”! Voorheen was Heidi planner bij een hospitality bureau, inmiddels is ze bijna een jaar werkzaam bij ReisCreaties.

“Waarom ging je als ZRA aan de slag?”
Ik heb altijd al de ambitie gehad om eigen ondernemer te worden. Daarnaast kon ik de mogelijkheid niet aan me voorbij laten gaan om van mijn passie voor de reisbranche mijn beroep te maken.

“Hiervoor ben je ergens anders ZRA geweest, toch?”
Dat klopt, maar ik wilde groeien en dat lukte daar niet goed. De marges waren laag en het aanbod van de touroperators was te klein. Hierdoor kon ik bepaalde reizen niet boeken voor mijn klanten, waardoor ik ze kwijtraakte. Ik heb me vaak aan het twijfelen laten brengen door collega’s van de vorige ZRA-organisatie waarbij ik aangesloten was. Zij maakten opmerkingen als: “Je moet eerst een enorme omzet behalen voordat het loont om over te stappen” en: “Ga eerst maar eens je klantenkring uitbreiden voordat je overstapt”. Gelukkig heb ik deze adviezen in de wind geslagen, want ik ben júist gegroeid door over te stappen. Mijn klantenbestand is nu veel groter en mijn omzet is binnen een half jaar al het dubbele van mijn jaaromzet van vorig jaar!

“Waarom heb je gekozen voor ReisCreaties?”
Naast dat het verdienmodel erg goed is, was het voor mij ook belangrijk om een klik te voelen met een organisatie. Bij ReisCreaties klopte het meteen. Ik werd hartelijk ontvangen door Renata en had gelijk het gevoel dat ik hier thuishoorde. Dat gevoel is er overigens nog steeds, dus ik ben erg blij en trots dat ik onderdeel uitmaak van deze mooie club.

“Wat zou je willen zeggen tegen de mensen die twijfelen om de overstap te maken?”
Kijk niet alleen naar de maandelijkse kosten, maar bereken vooral wat het je onder de streep kan opleveren. Bij de ene organisatie heb je lage maandlasten, maar dus ook een lage commissie of andersom. Persoonlijk vind ik dat bij ReisCreaties de verhouding goed in balans is. Je behoudt de gehele commissie en dat is tenslotte iets waar jij zelf hard voor werkt. Daarnaast heb je alle vrijheid, maar ook een zeer stabiele en betrouwbare ZRA-organisatie die je ondersteunt. ReisCreaties maakt onderdeel uit van Pelikaan Reizen, waardoor je profiteert van de jarenlange kennis van de reisbranche die hier zit. Niet twijfelen dus, gewoon doen.

Word ZRA bij ReisCreaties!

Jij hebt het in je mars, wedden? Ga naar werkenvoorreiscreaties.nl en laat de ondernemer in je los!

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel