Kaapstad, the Mother City - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Kaapstad, the Mother City

Door: | 23 oktober, 2015

Aan de voet van de majestueuze Tafelberg vind je een bruisende stad: Kaapstad. Deze stad biedt aan elke reiziger een onvergetelijke ervaring. Het uitzicht vanaf de Tafelberg op de stad met haar monumenten, gebouwen, villa’s en parken laat verlangen naar meer kennis over de stad. De stad leent zich uitstekend voor een dagje slenteren door de statige lanen met kleurrijke villa’s, langs architectonische gebouwen, groene parken en uiteraard de waterkant! Cape Town sells itself!

Hip, hot & happening
Hét gebeurt in Kaapstad, maar wat is hét dan precies? Is het puur de prachtige ligging die de stad zo bijzonder maakt, de kleurrijke en creatieve mensen die er wonen, de wijngaarden in de omgeving die net dat ene extra vleugje smaak toevoegen of is het de intrigerende geschiedenis van de stad? Het antwoord: het geheim van Kaapstad is een heerlijke mix van dit alles.

Koken met de locals
Zuid-Afrika is multicultureel en gastvrij en dat ervaar je met name in de Bo-Kaap, de beroemde wijk van Kaapstad met de vele authentieke huisjes in alle kleuren van de regenboog. Laat voor één keer alle trendy restaurants links liggen en volg een Malay kookworkshop bij de gastvrouw thuis.

Benieuwd wat Kaapstad nog meer kan bieden? Lees er meer over op Mijnzuidafrika.nl.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel