Joussen (TUI): 'Zomervakantie in Europa kan geleidelijk weer mogelijk worden gemaakt' - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Joussen (TUI): ‘Zomervakantie in Europa kan geleidelijk weer mogelijk worden gemaakt’

Door: | 15 mei, 2020

TUI Group zegt klaar te zijn voor een vroege hervatting van reisactiviteiten in Duitsland en Europa. Twee maanden nadat bijna alle bedrijfsonderdelen moesten worden gesloten vanwege het wereldwijde reisverbod, is de groep voorbereid om de operationele activiteiten te hervatten. ‘Voor 2020 zullen we ook de vakantie opnieuw uitvinden.’

TUI’s eerste hotels op Sylt en in Mecklenburg-Vorpommern openen de komende dagen hun deuren voor gasten. Ook staan de hotels van TUI in Europese bestemmingen  klaar om vakantiegangers te verwelkomen. Momenteel wordt in de hotels van de Groep wereldwijd een 10-puntencatalogus voor verhoogde hygiëne- en beschermingsmaatregelen geïmplementeerd, die gasten de grootst mogelijke veiligheid biedt.

Fritz Joussen, CEO TUI Group: ‘De veiligheid en het welzijn van onze gasten en medewerkers over de hele wereld blijven onze topprioriteit. Zomervakantie in Europa kan nu geleidelijk weer mogelijk worden gemaakt – verantwoord en met duidelijke regels. Georganiseerd reizen biedt vooral nu grote voordelen: Met het vertrouwde TUI-merk bieden wij veiligheid, lokale ondersteuning en, in bijzondere situaties, de terugreis naar huis. Samen met de bestemmingen en onze partners hebben we uitgebreide maatregelen ontwikkeld om onze gasten te beschermen. De vraag naar vakanties is nog steeds erg hoog. Mensen willen reizen. Ons geïntegreerd businessmodel stelt ons in staat om met reisactiviteiten te beginnen zodra dit weer mogelijk is. Het seizoen begint later, maar kan langer duren. Voor 2020 zullen we ook de vakantie opnieuw uitvinden: nieuwe bestemmingen, veranderde reisseizoenen, nieuw lokaal aanbod en meer digitalisering.’

Klik op de infographic voor een duidelijk beeld en uitleg van de protocollen.

Deel dit artikel

Reacties

 1. Botte

  Gaat men kunnen landen op een luchthaven in Tenerife? Wij hebben daar onze vakantie geboekt vanaf 3 juli

 2. Jozef Peersman

  Tui blijft beloven dat de vouchers voor door tui gecancelde reizen binnen de 4 weken worden afgeleverd, maar ik wacht nu reeds 9 weken en tot op heden heb ik zelfs nog geen voorstel voor een voucher gekregen.
  Tui zegt dat ze klant vriendelijk zijn ,maar zijn zelfs telefonisch niet bereikbaar.

  Tui moet schamen voor deze handelswijze.
  Peersman jozef

 3. Anuschka Marien

  Wij vertrokken normaal op 12/6 naar Kreta. Is ondertss geannuleerd. In Griekenland is het veiliger dan hier,bovendien is ons hotel niet op massatoerisme gericht.ieder appartement heeft eigen terras en badkamer. Het ligt wat afgelegen.natuurlijk zijn er hotels waar de veiligheid niet zomaar kan gegarandeerd worden.voor ons mits de nodige veiligheid op de luchthaven en vliegtuig had dit perfect gekunnen. We vinden het zeer spijtig en begrijpen het wel.
  Erger vind ik het voor de mensen die moeten leven vh toerisme want dit haal je niet zomaar in,dat geldt ook in ons eigen Belgenlandje. Iedereen zal zich moeten aanpassen.zolang er geen vaccin gevonden is moeten we voorzichtig blijven,en dan nog..
  De toekomst zal het uitwijzen. Veel sterkte voor alle mensen!

 4. Alice Rijk

  En als je dan op je vakantiebestemming bent en in je hotel zit, kun je dan gaan en staan waar je wilt, dingen doen die je daar graag wilt doen, excursies en zo?

 5. Piet V Doorn

  Mogelijk ook naar cuba