Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Jet Airways nu rechtstreeks van Schiphol naar Bangalore

Door: | 20 april, 2017

Jet Airways kondigt de start van dagelijkse rechtstreekse vluchten tussen Amsterdam en het Zuid-Indiase Bangalore aan. Tevens start de luchtvaartmaatschappij een directe verbinding tussen Parijs en de Zuidoost-Indiase metropool Chennai.

De dagelijkse directe vluchten naar Bangalore vertrekken met ingang van 29 oktober om 10.50 uur van Amsterdam Airport Schiphol met aankomst om 00.40 uur. De vluchten vanuit Bangalore vertrekken om 02.25 uur en met aankomst in Amsterdam om 08.35 uur (lokale tijden). De vluchten worden uitgevoerd in codeshare met KLM en Delta Air Lines, die elk hun eigen vluchtnummer toepassen.

Op dezelfde dag start Jet Airways ook haar dagelijkse vluchten tussen Parijs en Chennai, waarbij de uitvoering in codeshare met Air France en Delta Air Lines wordt verzorgd. Jet Airways zal de route Amsterdam-Bangalore dagelijks onderhouden, terwijl de vluchten Parijs-Chennai vijf maal per week aangeboden worden.

Met deze nieuwe vluchten breidt de maatschappij haar bestaande netwerk vanuit Amsterdam (Delhi, Mumbai en Toronto) en Parijs (Mumbai) fors uit. Hiermee is Jet Airways de enige luchtvaartmaatschappij met directe nonstop vluchten naar drie Indiase metropolen vanuit haar ‘hub’ in Amsterdam. De vluchten zijn vanaf 20 April 2017 boekbaar.

(Visited 129 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel