Je voelt je meteen thuis in Divi & Tamarijn Aruba - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Je voelt je meteen thuis in Divi & Tamarijn Aruba

Door: | 9 maart, 2018

Divi & Tamarijn Aruba zijn twee laagbouw All Inclusive resorts aan het poederzachte witte strand van Druif Beach. De kamers van Tamarijn staan direct aan het strand en hebben een heerlijk uitzicht op zee. Divi heeft verschillende kamertypen, van oceanfront tot gardenview en sinds kort ook met poolview.

Voetjes van de vloer
Tussen beide resorts zijn eindeloos veel leuke restaurants en bars. Dat wordt dus genieten van Taco Night bij restaurant Pure Lime, de voetjes van de vloer bij een salsa-show en heerlijk eten bij de Red Parrot. En alles is All Inclusive… je hoeft dus echt niet bij te betalen voor de drankjes.

Het informele Caribische sfeertje
Bij Divi & Tamarijn Aruba is ook het non-stop entertainment All Inclusive. Vervelen is dus geen optie, relaxen wél… Wat wordt het vandaag? Windsurfen, fietsen, kajakken, de klimmuur of vraag je de vrolijke barman om een ‘chuculati di pinda’? Wat dit resort toch echt bijzonder maakt, is het informele Caribische sfeertje. Iedereen voelt zich hier meteen thuis.

Wat is daarop je antwoord?
Divi heeft overigens ook een gratis honeymoonpakket* voor newly weds die hun huwelijksreis oceanfront willen doorbrengen. Honeymooners krijgen een gratis upgrade, worden verwend met een romantisch diner-voor-twee, een fles champagne en een cadeautje. Ze noemen Aruba niet voor niets One Happy Island.

Klik hier voor meer informatie.

*Het honeymoonpakket is geldig tot 6 maanden na de trouwdatum en op vertoon van een kopie van het trouwboekje.

 

(Visited 206 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel