Gratis webinar over wegwerpplastic tijdens de coronacrisis - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Gratis webinar over wegwerpplastic tijdens de coronacrisis

Door: | 9 juli, 2020

Meer dan 100 ANVR-reisorganisaties en 100 andere toeristische bedrijven hebben een jaar geleden de Internationale Tourism Plastic Pledge ondertekend. Een stap om vervuiling op de vakantiebestemmingen aan te pakken. Maar hoe komt de reisbranche de belofte na in deze coronatijd? Experts op dit gebied delen graag hun ervaring tijdens een Engelstalig webinar op woensdag 22 juli van 14.00 tot 15.00 uur.

​Hebben we wegwerpplastic nodig om onze klanten hygiënestandaarden te garanderen? En wist je dat plastic handschoenen en maskers meer ziektekiemen verspreiden dan dat ze voorkomen? Dat water dat ter plaatse wordt gefilterd, gebotteld en geserveerd, waarschijnlijk hygiënischer is dan plastic flessen voor eenmalig gebruik?

Deze en andere vragen worden beantwoord door de experts Saskia Pepping van MVO Nederland en Jo Hendrickx met Rachel McCaffery van Travel Without Plastic. Zij geven ook praktische tips hoe om te gaan met wegwerpplastic en helpen bij het maken van geschikte keuzes voor jouw reisorganisatie en bij het definiëren van een beleid op de lange termijn. Het webinar is speciaal bedoeld voor bedrijven actief in de toerismesector. Aanmelden is gratis.

Aanmelden kan bij MVO Nederland via deze link. 

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel