Floow Travel onderdeel Pelikaan Reizen Groep - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Next
event
in

53

days
Scroll naar boven

Top

Floow Travel onderdeel Pelikaan Reizen

Floow Travel onderdeel Pelikaan Reizen Groep

Door: | 24 oktober, 2018

Pelikaan Reizen en Floow Travel hebben de krachten gebundeld. Sinds 1 oktober is Floow Travel onderdeel geworden van de Pelikaan Reizen Groep.

Pelikaan Reizen is al 85 jaar op de Nederlandse markt actief als allround reisbedrijf en onder andere bekend van Suntip, Reiscreaties, Pelikaan reiswinkels en Relik & van Hooft. Floow Travel is al meer dan 11 jaar directe partner voor de reisbureaus in Nederland. Door de expertise van Floow Travel te combineren met de kennis en jarenlange ervaring van Pelikaan Reizen, willen beide reisaanbieders volwaardige partners zijn voor zowel de B2B als de B2C-markt.
Floow Travel zal zich voornamelijk bezighouden met de verkoop aan retail partners in de Benelux en Frankrijk en blijft als apart merk gepositioneerd binnenin de Pelikaan Reizen Groep. De diensten van Floow Travel veranderen niet. John Goverde, CEO Pelikaan Reizen: ‘De voordelen van deze samenwerking voor de klant zijn onder andere verruimde openingstijden en meer en uniek aanbod. Een bijkomend voordeel komend seizoen is dat het onlangs opgerichte Pelikaan Travel GmbH beide merken in staat stelt om een zeer concurrerend aanbod op de markt te brengen.’

Maarten Lips blijft in dezelfde rol binnen Floow Travel, en krijgt een functie in de directie van Pelikaan Reizen Groep.

Foto: Maarten Lips (Floow Travel, links) en John Goverde (Pelikaan Reizen). 

(Visited 1.013 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel