FlixBus koopt Eurolines/isilines - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

FlixBus koopt Eurolines/isilines

Door: | 2 mei, 2019

Internationale mobiliteitsaanbieders FlixBus en Transdev Group hebben een overeenstemming bereikt in de onderhandelingen over FlixBus’ aankoop van de langeafstandsbus-services van Eurolines en isilines. De Eurolines/isilines-merken en ondernemingen horen nu officieel bij FlixBus.

De deal betreft de Eurolines-activiteiten in Frankrijk, Nederland, België, Tsjechië en Spanje, met een busnetwerk dat zich uitspreidt over 25 landen. Binnen Frankrijk opereert Eurolines ook onder het Isilines-merk. In de markten met Eurolines-bedrijven zullen de daar werkzame FlixBus-directeurs de respectievelijke bedrijven leiden. Transdev Group behoudt zijn B2B-busverhuuractiviteiten in Frankrijk, deze zullen worden uitgevoerd onder het Transdev-merk (voorgaand isilines).

Jesper Vis, directeur FlixBus Benelux: ‘We willen groene en betaalbare mobiliteit aanbieden aan reizigers van over de hele wereld. De netwerken van Eurolines en isilines maken het mogelijk ons Europese bereik nog verder uit te breiden. Nadat we beide bedrijven grondig geëvalueerd hebben, zullen we doen wat we altijd hebben gedaan: het beste aanbod voor de klant creëren, zowel qua netwerk als service.’

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel