Extra vluchten Transavia naar Griekenland en Canarische Eilanden - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Extra vluchten Transavia naar Griekenland en Canarische Eilanden

Door: | 29 oktober, 2015

Transavia breidt het vluchtaanbod uit naar Griekenland en de Canarische Eilanden in het zomerseizoen van 2016. Op twintig bestemmingen worden 250.000 stoelen toegevoegd en er zullen extra vluchten en meer vliegdagen zijn.

Transavia richt zich vooral op de populaire bestemmingen binnen Griekenland. Kos, Santorini, Corfu, Zakynthos, Kreta, Lefkas, Mykonos, Mytilini, Samos en Rhodos zullen volgend jaar beter bereikbaar worden. In het Spaanse gebied zal Transavia wekelijks extra vluchten inzetten naar de eilanden Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria, La Palma, Tenerife en Menorca. Vluchten naar deze bestemmingen worden ingezet vanaf de Nederlandse luchthavens Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Groningen. De vluchten zijn nu al online te boeken en worden uitgevoerd vanaf april.

De vliegtuigmaatschappij wil door meer flexibiliteit inspelen op de behoefte van de markt, zowel voor passagiers als touroperators. Roy Scheerder, commercieel directeur Transavia: ‘Wij geloven in de ontwikkeling van markten in nauwe samenwerking met touroperators. We kijken naar de manier van samenwerken, hoe we die kunnen verbeteren om de kosten te verlagen en we streven naar wederzijdse maximale inkomsten. Met de grote strategische touroperators werken we hierin intensief samen. We bewegen mee met de markttrend van minder chartervluchten en richten ons in toenemende mate op lijndiensten. De wijziging op de vluchten naar Griekenland en de Canarische Eilanden die we onder andere met Neckermann hebben ingevuld, is daar een goed voorbeeld van. Voor andere touroperators, waaronder Sundio, blijven we ook volledige chartervluchten uitvoeren.’

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel