Eliza was here lanceert vakantieaanbod in Nederland - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Eliza was here lanceert vakantieaanbod in Nederland

Door: | 3 juli, 2020

Reisorganisatie Eliza was here heeft haar aanbod uitgebreid met vakanties in Nederland. De reisorganisatie was al actief in zes landen in de Mediterranée en op de Canarische Eilanden en voegt hier nu vijf locaties in Nederland aan toe. De uitbreiding blijft niet beperkt tot Nederland; er zijn ook plannen voor accommodaties in België.

Met de nieuwe bestemmingen biedt Eliza was here vakanties dichtbij huis, maar weg van de massa. Yuri Deutekom, Director van Eliza was here: ‘We zijn erg blij dat we deze Nederlandse accommodaties aan ons aanbod kunnen toevoegen. Al langer hebben we de droom om ons aanbod uit te breiden naar niet-traditionele zonvakantielanden en de coronacrisis heeft dit plan in een stroomversnelling gebracht. In de huidige situatie is immers de behoefte groter dan ooit om dichtbij huis vakantie te vieren. Het leek het ons dan ook het perfecte moment om op deze wens in te spelen met accommodaties weg van de drukte, maar wel vertrouwd in eigen land, waar ook genoeg onontdekte plekjes te vinden zijn.’

Eliza was here wil met deze nieuwe stap enerzijds een alternatief bieden dichtbij huis, anderzijds past het goed bij de huidige propositie van de reisorganisatie om kleinschalige en unieke vakantieaccommodaties aan te bieden. Voor vakanties in de Mediterranée en op de Canarische Eilanden blijft de pakketreisconstructie bestaan.

Meer Europese landen
De nieuwe vakantieadressen zijn vijf bijzondere accommodaties zoals een boerderij in Twente en een privé-eiland in Vinkeveen. Daar komen op korte termijn nog drie accommodaties bij. De uitbreiding blijft niet beperkt tot Nederland. ‘We hopen binnenkort ook een aantal nieuwe ontdekkingen te doen in België’, aldus Deutekom.

 

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel