Eindhoven Airport verwelkomt 5 miljoenste passagier van 2017 - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Eindhoven Airport verwelkomt 5 miljoenste passagier van 2017

Door: | 7 november, 2017

Op Eindhoven Airport is vandaag de 5 miljoenste passagier van dit jaar verwelkomd. Niet eerder vlogen er zoveel mensen in één jaar van en naar Eindhoven Airport. De passagier zat aan boord van Transavia-vlucht HV5106 die vanochtend vertrok vanuit Valencia.

Mevrouw Smeets mag zich de 5 miljoenste passagier noemen. Zij arriveerde vanmiddag om 13.15 uur op Eindhoven Airport en werd feestelijk onthaald door onder andere Flip Estourgie, Commercieel Directeur van Eindhoven Airport.

Flip Estourgie: ‘Het is een bijzondere dag voor Eindhoven Airport. Voor het eerst sinds de oprichting in 1936 doorbreekt onze luchthaven de grens van 5 miljoen passagiers per jaar. Dit onderschrijft de grote economische groei die Eindhoven en het economisch kerngebied Brainport doormaken. Op dit moment verbinden wij Eindhoven met zo’n 80 bestemmingen in 26 landen verdeeld over 3 continenten. Daarmee heeft Eindhoven Airport zich ontwikkeld tot een luchthaven die belangrijk is voor de hele regio voor zowel de leisure- als de zakelijke passagier. Vandaag vieren we met passagiers, partners en medewerkers dat we de mijlpaal van 5 miljoen passagiers behaald hebben.’

Mevrouw Smeets boekte haar ticket via Disma Reizen en won een winkeltegoed van € 750,- te besteden in de Eindhoven Airport-winkels en twee Transavia retourtickets vanaf Eindhoven Airport te verzilveren via Disma Reizen. De directeur van Disma Reizen, Werner van Disseldorp werd vanmiddag ook door Transavia bedankt voor het boeken van deze 5 miljoenste passagier.

Op de foto v.l.n.r.: Mattijs ten Brink (Transavia), Werner van Disseldorp (Disma Reizen) en Judith van Zalingen (Transavia)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel