Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Eerste winnaars Sunny Cars studiereis bekend

Door: | 18 mei, 2017

Sunny Cars gaat van 30 september tot en met 8 oktober op studiereis naar Zuid-Afrika, waar wordt rondgetoerd in een all-in Sunny Car. Zes weken lang maken reisagenten kans op een studiereisplek door mee te doen aan de weekincentives. De eerste drie winnaars zijn inmiddels bekend. Anita Claus (D-Reizen Sassenheim), Wendy Wetselaar (TUI Zeist) en Ankie Jansen (TravelXL Archipel) gaan in ieder geval mee naar Zuid-Afrika.

Er wordt gevlogen naar Johannesburg en vanaf daar rijdt de groep in huurauto´s naar Durban. Onderweg worden een aantal prachtige natuurparken bezocht. Naast de te winnen plekken via de weekincentives zijn er vier plaatsen gereserveerd voor de kwartaalwinnaars van de Smile Society: Judith Deutekom-Jongejan, Waltraud Dallinger en Tim Zegveld zijn als allerbeste verkopers ook zeker van een plek op de studiereis in september.

Weekincentives
Donderdag 18 mei loopt de vierde weekincentive af, de winnaar wordt op woensdag 24 mei bekend gemaakt met een filmpje op de Sunny Sales Facebookgroep. Er zijn nu nog twee plekken te winnen met weekincentives. De eerste start op vrijdag 19 mei, met als opdracht: maak een reservering met Flexservice. Alle inzendingen dingen mee naar een ticket naar Zuid-Afrika. Stuur je reserveringsnummers vóór 28 mei naar salessupport@sunnycars.nl. Meer informatie via deze pagina.

(Visited 278 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel