Dutch Travel Industry Cup 2019: meld je nu aan - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Dutch Travel Industry Cup 2019: meld je nu aan

Door: | 2 april, 2019

Op maandag 22 juli 2019 zal de derde editie plaats vinden van de Dutch Travel Industry Cup, een golf evenement dat zich richt op de toeristen branche, voornamelijk B2B. De deelnemende partijen zijn veelal toeristenbureaus en partijen uit de toeristenindustrie die voor deze gelegenheid relaties uitnodigen die zij relevant achten en het is vooral een ideale netwerk bijeenkomst. De organisatie en coördinatie is in handen van Holland Golf Events, een gespecialiseerd bureau in het organiseren van golftoernooien, trips en het bedrijf achter de Amsterdam Golf Show.

Op de prachtige baan de Goyer Golf & Country Club in Eemnes zullen de genodigden worden ontvangen met koffie en iets lekkers, rond het middaguur zal de wedstrijd aanvangen, uiteraard wordt er een lunchpakket verstrekt. De deelnemende partijen krijgen ieder een hole toe gewezen waar ze alle deelnemers kennis kunnen laten maken met een specifiek product, gebruik of anderszins van het vertegenwoordigende land of bedrijf.

Dit wordt gedaan bij de afslag of bij de green en iedere flight kan zo rond de 5 minuten bij alle bezette holes even socializen. Na afloop is er een korte presentatie per deelnemer (vooraf aangeleverd als power point of video) tijdens de borrel en er wordt afgesloten met een BBQ. Iedere deelnemer kan een item aanleveren voor de goody bag en uiteraard kan daar ook (niet al te lijvige) documentatie bij worden geleverd.

Holland Golf events coördineert;
– De items voor de goody bags (om overlapping te voorkomen) De presentaties tijdens de borrel (om langdradigheid te voorkomen)
– De genodigden ,zodat niet iedereen dezelfde personen uitnodigt.Iedere deelnemer mag 4 relaties uitnodigen en levert 1 of 2 gastheren/vrouwen
– Er wordt gespeeld in flight’s van 4 personen als team voor de deelnemers
– De teams worden door Holland Golf Events ingedeeld, iedere deelnemer heeft belang bij elke gast
– Bij de indeling houdt Holland Golf Events rekening met de gelijkwaardigheid per team, de handicap van de gasten moet 54 of lager zijn.
– Er wordt gespeeld volgens het format Texas Scramble.
– De kosten voor deelname bedraagt € 1350,-
– Hierin is alle organisatie inbegrepen, de huur van de baan en de catering voor de hele dag voor de 4 gasten en 2 vertegenwoordigers van de deelnemer die als gastheer/gastvrouw zullen fungeren.

Gegevens Holland Golf Events; ab@hollandgolfevents.nl

(Visited 80 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel