Disneyland Paris vanaf 15 juli weer gefaseerd open - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties
Disneyland Paris vanaf 15 juli weer gefaseerd open

Disneyland Paris vanaf 15 juli weer gefaseerd open

Door: | 22 juni, 2020

Disneyland Paris heeft een gefaseerde heropening aangekondigd, te beginnen met het Disneyland Park, het Walt Disney Studios Park, Disney’s Newport Bay Club en Disney Village op 15 juli 2020. De focus blijft hierbij liggen op het bewaken van de gezondheid en veiligheid van gasten en Cast Members.

De gefaseerde heropening start op 15 juli 2020. In overeenstemming met de richtlijnen van de Franse overheid en lokale gezondheidsautoriteiten, zullen de Parken van Disneyland Paris, het hotel Disney’s Newport Bay Club en Disney Village openen met aangescherpte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen.

Veiligheidsmaatregelen
Omdat de gezondheid en veiligheid van gasten en Cast Members topprioriteit heeft, zal de gefaseerde heropening van Disneyland Paris een bewuste aanpak volgen met een beperkt aantal gasten, afstandsmaatregelen en aangescherpte aandacht voor schoonmaak afgestemd op de richtlijnen van de Franse regering en gezondheidsautoriteiten. Het dragen van een mondkapje is verplicht voor gasten vanaf 11 jaar en Cast Members.

Heropeningsfase
Op 15 juli 2020 zijn de meeste attracties, boetieks en eet- en drinkgelegenheden in Disneyland Paris weer open. Tijdens de eerste heropeningsfase zullen veel Disney Figuren, Pixar Figuren, Star Wars Figuren en Marvel Superhelden in de Parken verschijnen om gasten de bekende fotomomenten te bieden. Nauwe interacties zoals knuffels zijn tijdelijk niet mogelijk. Ervaringen waarbij grote groepen samenkomen, zoals Disney Stars on Parade, de avondshow Disney Illuminations en sommige indoor shows zullen op een later tijdstip terugkeren.

Tickets & reserveringsplatform
Disneyland Paris hanteert een beperkt aantal beschikbare tickets per dag tijdens de eerste periode van heropening. Begin juli 2020 is daarom een nieuw online reserveringsplatform beschikbaar. Om toegang te garanderen, moeten gasten met tickets zonder datum en jaarpashouders een reservering maken op dit nieuwe online reserveringsplatform om gegarandeerd toegang te krijgen tot de Parken op de dag naar keuze.

Gasten met arrangementen inclusief toegangstickets en verblijf in een Disney Hotel of Disney Nature Resort hebben gegarandeerd toegang voor de duur van hun verblijf en zij hoeven dus geen gebruik te maken van het nieuwe online reserveringsplatform. Ook gasten die al een ticket op datum hebben, hoeven zich niet te registreren en hebben gegarandeerd toegang.

Het resort zal de activiteiten en gezondheidsmaatregelen voortdurend aanpassen naarmate de situatie zich ontwikkelt en in overeenstemming met de richtlijnen van de Franse autoriteiten.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.