D-rt Groep bundelt krachten met Expedia - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

D-rt Groep bundelt krachten met Expedia

Door: | 14 november, 2014

D-reizen en VakantieXperts, beide onderdeel van de D-rt Groep, gaan een strategische samenwerking aan met Expedia. ‘Een unieke bundeling van slagkracht’, zegt topman Will van den Hoogen.

Door het aanbod van de partijen te bundelen krijgen klanten van D-reizen en VakantieXperts toegang tot de meer dan 250.000 accommodaties van Expedia. De circa 500 reisbureaus krijgen binnenkort een applicatie die eenvoudig toegang biedt tot het aanbod. Ook online wordt een speciale Expedia-tool toegevoegd, voor klanten die via de sites van D-reizen of VX boeken.

‘Toen we in mei de organisaties van D-reizen en VakantieXperts bundelden en de D–rt Groep vormden, was een van onze belangrijkste doelen een nóg grotere slagkracht van onze organisatie’, zegt Van den Hoogen. ‘Wij willen er zijn, waar de consument zijn vakantie reserveert. De klant bepaalt hoe hij wil boeken , on- of offline, maar ook online met een persoonlijk advies indien gewenst. Je vindt het namelijk altijd bij ons. Dat is de strategie voor D-reizen en VakantieXperts. In de uitrol hiervan is deze samenwerking met Expedia een volgende zeer logische stap.’

(Visited 126 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel