D-reizen: eerste 10 ZRA's zijn binnen - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

D-reizen: eerste 10 ZRA’s zijn binnen

Door: | 4 september, 2015

De ZRA-formule van D-reizen telt inmiddels meer dan tien zelfstandig reisspecialisten. Onder hen zijn voormalig ZRA’s van andere organisaties als Reiscreaties, Nationale Vakantieconsulenten en The Travel Club, meldt coördinator Jeannet Gijsbertsen.

D-reizen lanceerde zijn ZRA-formule twee maanden geleden onder de naam zelfstandig reisspecialisten (ZRS). ‘Ik word oprecht blij van de manier waarop wij binnen D-rt Groep dit onderdeel mogen opzetten. Dat we na amper twee maanden nu al tien nieuwe collega’s hebben, geeft ons de bevestiging een sterke propositie in handen te hebben.’
Gijsbertsen noemt de professionele opzet, verdienmodel en duidelijke positionering van het merk D-reizen als belangrijkste argumenten voor belangstellenden om zich aan te sluiten als ZRS.
De eerste acht zelfstandig reisspecialisten werden donderdag verwelkomd bij het HeliCentre op Lelystad Airport. De dag werd afgesloten met een spectaculaire helikoptervlucht in een speciaal geprepareerde Robinson R44, een ervaring die veel van de nieuwkomers van hun bucketlist konden afstrepen.

Foto: Gert Bakker, Business Partner Franchise & ZRA van D-rt Groep (tweede van links) en coördinator Jeannet Gijsbertsen (derde van rechts) met de eerste zelfstandig reisspecialisten van D-reizen.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel