Corendon hervat vluchten naar Tunesië - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Corendon naar Tunesië

Corendon hervat vluchten naar Tunesië

Door: | 9 augustus, 2017

Corendon gaat vanaf 24 september tot en met 29 oktober weer wekelijks vliegen naar de Tunesische luchthaven Enfidha. Nu het reisadvies vorige week ook in Nederland is versoepeld, constateert Corendon een sterke toename in de vraag naar vakanties naar Tunesië.

Corendon maakte eind 2016 al bekend dat zij weer vakanties naar Tunesië zou gaan aanbieden. Dit in navolging van reisorganisaties in omringende landen als Duitsland en Frankrijk die ook weer volop naar Tunesië vlogen. In Nederland bleef echter het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor Tunesië nog lange tijd negatief. Nu het reisadvies vorige week ook in Nederland is versoepeld, constateert Corendon een sterke toename in de vraag naar vakanties naar Tunesië.

Steven van der Heijden, CEO van Corendon: ‘We zijn blij dat we weer vakanties naar Tunesië kunnen aanbieden. Het land ligt op minder dan drie uur vliegen, heeft prachtige stranden, een ideaal klimaat, prima hotels en biedt de toerist heel veel waar voor weinig geld. Wij hebben ons heel hard gemaakt voor dit mooie vakantieland. Het is jammer dat het Nederlandse reisadvies – als laatste land in Europa – pas zo laat in het zomerseizoen is aangepast, maar nu het zover is, willen we Tunesië zo snel mogelijk weer op de toeristische kaart zetten. Vandaar dat we al weer vanaf 24 september gaan vliegen.’

Vanaf het voorjaar 2018 vliegt Corendon tenminste twee keer per week naar Tunesië. Deze reizen zijn vanaf 21 augustus boekbaar.

(Visited 153 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel