
Reizigers op de directe vlucht van Corendon tussen Amsterdam en Curaçao kunnen vanaf 3 november genieten van Caribische maaltijden.
De authentieke Caribische gerechten zijn samengesteld door Justin Niesen, chef-kok van restaurant Mondi. De gerechten werden gepresenteerd tijdens een proefsessie voor zakenrelaties en klanten in de Boeing 747 in de tuin van het Corendon Village hotel.
Chef-kok Niesen, verantwoordelijk voor de samenstelling van de gerechten, geeft met zijn culinaire creaties de smaken en geuren van de Caribische keuken letterlijk vleugels, zegt Corendon.
´Een vakantie naar Curaçao begint op deze manier al aan boord van het vliegtuig.´
Niesen is trots dat zijn gerechten nu ook in een vliegtuig worden geserveerd. ´En op deze manier kan ik het eiland promoten waar mijn roots liggen.´
Passagiers kunnen straks genieten van een pasteitje als snack en een warme maaltijd van Mondi. Ze hebben de keuze uit Antilliaanse Stobá met vlees, chicken coconut of een vegetarische variant met bloemkool of rode biet geserveerd met een salade, broodje, toetje en een drankje naar keuze.
Op de nachtvlucht van Curaçao naar Amsterdam wordt er geen snack geserveerd maar een Continental ontbijt in Mondi stijl.
Corendon voert de vluchten van en naar Curaçao uit met een moderne Airbus 350-900 van World2Fly. Er is entertainment aan boord en wifi-service tegen betaling. Daarnaast is er een Only Adult zone voorin het vliegtuig waar alleen passagiers vanaf 16 jaar een stoel kunnen reserveren. De Caribische maaltijd maakt de vluchtervaring compleet.
Foto: chef-kok Justin Niesen.
Bekijk hier de aftermovie van de proefavond.