Carola Hoekstra verlaat Thomas Cook - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Carola Hoekstra Thomas Cook

Carola Hoekstra verlaat Thomas Cook

Door: | 26 maart, 2019

Carola Hoekstra heeft na vijf jaar besloten om Thomas Cook te verlaten om nieuwe uitdagingen te verkennen. Thomas Cook Nederland, onder leiding van Hoekstra, heeft goede vooruitgang geboekt in een zeer concurrerende markt. Thomas Hohn, Chief of Continental European markets: ‘Carola wordt door haar collega’s en partners in de sector erkend voor haar sterke drive om de Thomas Cook Netherlands business te transformeren, in nauwe samenwerking met de Thomas Cook Group.’

‘Wij danken haar voor haar toewijding door de jaren heen en wensen haar veel succes. Carola zal het bedrijf per 1 april 2019 verlaten.’ Met het vertrek van Carola zal Jan Dekeyser, de Managing Director van België, de verantwoordelijkheid van de Nederlandse markt toevoegen aan zijn bestaande werkzaamheden. De komende weken zullen Jan en zijn managementteam zich blijven richten op het leveren van meer volume en marge in de Nederlandse business. Tegelijkertijd zullen zij worden belast met het zoeken naar manieren om de business verder te stroomlijnen.

(Visited 1.232 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

  1. Ron decBruin

    Niet in de meel- business gaan Carola…. Heel veel succes met je toekomstigr uitdagingen.

  2. Wim Durville

    Jammer, eens zo’n mooi bedrijf dat bijna 50 jaar bestaat. Er is geen schim meer over van de eens trotse en toonaangevende Neckermann / Thomas Cook op de Nederlandse markt.