Carola Hoekstra op Technology Day - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Carola Hoekstra op Technology Day

Door: | 11 mei, 2015

Carola Hoekstra (Thomas Cook Nederland) is toegevoegd aan de line-up van CEO’s in the Spotlight, één van de onderdelen van de TravConnect Technology Day op 21 mei aanstaande.

Hoekstra completeert het drietal CEO’s voor deze editie, dat verder bestaat uit de al eerder aangekondigde Bob Rus (Vliegtickets.nl en WTC.nl) en Bjorn Berg-Andersen (@Leisure Group).

Tijdens CEO’s in the Spotlight delen de beleidsmakers hun visie en strategie en worden ze uitgedaagd antwoord te geven op prikkelende vragen.

Bob Rus (Vliegtickets.nl en WTC.nl) gaat in op de toekomst van e-commerce. De OTA-markt is flink in beweging, met partijen als Amazon en Google die zich op reizen storten en een consolidatieslag tussen OTA’s onderling. Wat zijn de gevolgen voor zijn eigen activiteiten?

Bjorn Berg-Andersen van de @Leisure Group staat aan het hoofd van één van de grootste aanbieders van accommodaties, met 300.000 woningen in 36 landen. Wat zijn de uitdagingen op zijn markt, en hoe werken de verschillende verkoopkanalen samen?

Carola Hoekstra (Thomas Cook Nederland) geeft als powervrouw leiding aan een topspeler in de retail, die ook steeds meer investeert in online. Hoe ziet de distributie er over een aantal jaren uit, en hoe blijf je als sterk merk meespelen aan de top?

Daarnaast staan talloze andere topsprekers op het programma, van bedrijven als TUI, Roomlr, NOS, Sanoma, Marktplaats, Facebook en Corendon. Check alle sprekers en het programma hier.

Bestel hier tickets voor dit inspirerende event!

Deel dit artikel