Brussels Airlines bereikt recordbezetting - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Brussels Airlines

Brussels Airlines bereikt recordbezetting

Door: | 9 augustus, 2017

Brussels Airlines heeft een recordbezetting bereikt. Tijdens de voorbije maand juli kozen 11,3 procent meer passagiers voor een vlucht met deze luchtvaartmaatschappij. De bezettingsgraad liep op tot 85,3 procent.

De passagierstoename deed de bezettingsgraad van de vluchten stijgen met 2.6 procent punten tot 85,3 procent, een record voor Brussels Airlines. Nog nooit waren er zoveel vliegtuigstoelen bezet. In totaal werden er aan boord van de 7.279 vluchten die de voorbije maand werden uitgevoerd exact 876.717 passagiers verwelkomd. Dat zijn er 11,3 procent of ruim 88.000 méér dan in juli 2016.

Het korte en middellange afstandsnetwerk trok 11,3 procent méér passagiers aan. De vluchten naar Spaanse, Griekse, Italiaanse, Portugese en Franse zonbestemmingen trokken heel wat vakantiegangers aan in juli. Brussels Airlines kijkt ook tevreden terug naar de passagiersgroei die in Scandinavië, Groot-Brittannië en Tel Aviv werd gerealiseerd.

Op de vluchten van en naar Afrika werd een passagierstoename van 6 procent genoteerd en de Noord-Amerikaanse bestemmingen waren goed voor een groei van 2,4 procent.

 

(Visited 75 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel