Blog: wifi in the cloud(s) - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Blog: wifi in the cloud(s)

Door: | 23 oktober, 2015

Vorige week was ik op het ANVR Congres. In Abu Dhabi genoot ik van topsprekers en inspiratie voor en van de reisbranche en aanverwante partners zoals Store Support. Voorafgaand aan de vlucht met Etihad had ik me voorgenomen om in de lucht van een wifi-detox te genieten. Even draadloos-loos tijd vinden voor een goed gesprek met medepassagiers.

Heen lukte het, terug niet. Ik kreeg een tegoedkaart die mij toegang bood tot het ‘www’ en hoefde alleen de inlog en het wachtwoord tevoorschijn te ‘krassen’. Ik werd geconfronteerd met mijn verslavingsgevoeligheid.

Zou ik op internet gaan of niet? Wel dus. Ik accepteerde de trage verbinding en checkte Facebook, scrolde door Twitter, stuurde familie foto’s vanuit het luchtruim… Ik was letterlijk en figuurlijk in de wolken. Ik heb gevoeld wat het is om in de cloud te werken.

Nu weet ik dat mijn leven 24/7 gepaard gaat met internet. Ik weet bovenal dat het niet lang gaat duren totdat bedrijven elkaar zullen beconcurreren om de mooiste viral campagne vanuit de lucht ‘te lanceren’.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel