Blog: Prinsjesdag positief voor branche - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Blog: Prinsjesdag positief voor branche

Door: | 17 september, 2015

Uit de begroting voor Prinsjesdag blijkt dat alle inkomensgroepen, inclusief de middeninkomens, er volgend jaar op vooruitgaan. Dat is positief voor de reissector, want daardoor houden mensen volgend jaar meer geld over om aan vakanties te besteden. We hebben wel slechter meegemaakt dan deze begroting voor 2016.

Voor het ANVR-congres in Abu Dhabi zijn we nu met de finetuning bezig. We willen op z’n minst het niveau van Cyprus zien te evenaren. Samen met Etihad, de inkomende agent Halaa en het team van Marijke Vink van GI Travel werken we aan de laatste voorbereidingen.

Goed nieuws is dat Travel Tomorrow een vervolg krijgt. Er blijkt veel belangstelling van anderen, zoals Belgische reisagenten, maar ook banken en hotels, voor het brancheonderzoek dat wij in Nederland hebben verricht. Samen met Capgemini en GfK bekijken we hoe we een vervolg aan Travel Tomorrow kunnen geven.

Net als de rest van de branche volgen wij de ontwikkelingen rond de distributietoeslag van Lufthansa op de voet. We scharen ons achter de klacht die de European Technology & Travel Services Association (ETTSA) bij de EU heeft ingediend over de Lufthansa Groep. We trekken hierbij op met de ECTAA, de Europese ANVR. Het is echter wel aan de reisbranche zelf om te bepalen hoe ze hier mee omgaat.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel