Bereikbaarheid Amsterdam Arena - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Bereikbaarheid Amsterdam Arena

Datum: 28/01/2017

Locatie: Amsterdam Arena

De aanrijroutes zijn als volgt;

Vanuit de richting Utrecht:
Op de A2 richting Amsterdam neemt u afrit 1 Ouderkerk a/d Amstel / Duivendrecht. Aan het eind van de afslag gaat u linksaf. Het stadion ligt voor u.

Vanuit de richting Den Haag:
Op de A4 neemt u bij het verkeersplein Badhoevedorp de afslag A9 tot het knooppunt Holendrecht, hier gaat u richting Amsterdam A2/E35. U neemt hierna meteen de afrit 1 Ouderkerk a/d Amstel / Duivendrecht. Aan het eind van de afslag gaat u linksaf. Het stadion ligt voor u.

Vanuit de richting Zaandam:
Vanaf de A10/A2 neemt u de afrit 1 Ouderkerk a/d Amstel / Duivendrecht. Aan het eind van de afslag gaat u linksaf. Het stadion ligt voor u.

Vanuit de richting Amersfoort:
Volg de A1 richting Amsterdam, bij het knooppunt Diemen neemt u de A9 richting Amsterdam Zuidoost / Schiphol. U volgt Amsterdam / Zaanstad en neemt hierna de afrit 1 Ouderkerk a/d Amstel / Duivendrecht. Aan het eind van de afslag gaat u linksaf. Het stadion ligt voor u.

 

Aanrijden parkeren Arenadek
Vanaf de A2 richting Amsterdam:
Bekijk hier de route vanaf afslag Ouderkerk a/d Amstel/Duivendrecht

Vanaf de A2 richting Utrecht:
Bekijk hier de route vanaf afslag Ouderkerk a/d Amstel/Duivendrecht

 

De Amsterdam Arena is ook uitstekend per openbaar vervoer bereikbaar:

Trein
In de buurt van de Amsterdam Arena liggen twee treinstations: Amsterdam Bijlmer ArenA en Duivendrecht. Beide stations liggen op loopafstand. Zowel intercity’s als sprinters met verbindingen vanaf onder meer Schiphol, Utrecht Centraal, Ede-Wageningen, Arnhem, Nijmegen, Eindhoven, Gouda en Rotterdam stoppen op deze stations.

Bus
Met stads- en streekbus kunt u de Amsterdam Arena bereiken, en tussen Haarlem station en Amsterdam Bijlmer Arena rijdt de Zuidtangent. Ook ’s nachts!

Metro
Met de metro stapt u uit bij metrostation Bijlmer ArenA, op loopafstand van de Amsterdam Arena.

Reageer met Facebook:

Reacties: