Aruba: laat je verrassen door de veelzijdigheid - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Aruba: laat je verrassen door de veelzijdigheid

Door: | 15 maart, 2017

Op het avontuurlijke Aruba kun je van alles ontdekken. Vakantiegangers kunnen zich omringen met de luxe van de beste hotels ter wereld en Aruba op eigen houtje of met een gids verkennen. De Arubaanse landweggetjes leiden naar mysterieuze rotsformaties, cactussen en de beroemde dividivi bomen.

Achter de wereldberoemde witte zandstranden en wuivende palmbomen, liggen de golvende grasvelden van de Arubaanse golfbanen. Te midden van het onherbergzame en met cactussen bezaaide binnenland, kan jouw klant een heel ander soort avontuur beleven. En zij die de bodem van de zee opzoeken, komen terecht in een wereld vol tropische vissen, schitterend koraal en hier en daar een scheepswrak.

De bijzondere noordoostkust
Aan de noordoostkust van Aruba vind je het Arikok National Park. Dit park beslaat bijna 20% van het totale eiland. Daarmee is het meteen het grootste natuurreservaat in de Cariben. In het park leven diverse zoogdieren, vogels en reptielen. Wandelaars kunnen hun hart ophalen op de 188 meter hoge berg Sero Jamanota. Zodra je de top bereikt hebt, word je getrakteerd op prachtige vergezichten over het eiland.

Ook is het mogelijk om twee grotten te bezoeken: de Fontein grot en de Guadirikiri grot. Hier leer je meer over de ontstaansgeschiedenis van Aruba via de eeuwenoude tekeningen van de indianen. Neem na dit bezoek een heerlijke verkoelende duik in de Natural Pool.

Arubaanse gezelligheid
Na zo’n dag vol ontdekkingen is het tijd voor een gezellige avond. In de casino’s, theaters en nachtclubs op het eiland is van alles te beleven. Combineer een avondje uit met een bezoek aan de vele uitstekende restaurants en geniet van een heerlijke maaltijd in de ontspannen sfeer waar Aruba bekend om staat.

De grootste aantrekkingskracht van Aruba wordt gevormd door de plaatselijke bevolking. Gasten worden overal hartelijk welkom geheten met een warme glimlach. De Arubanen delen hun eiland graag met je en laten je door middel van folklorefestivals, exposities en het feestelijke carnaval kennismaken met de unieke Arubaanse cultuur.

Tip van Neckermann: Hotel the Mill resort & suites

• Gratis wifi in het hele hotel
• Centraal gelegen
• Ruime kamers en appartementen

The Mill Resort & Suites is een kleurrijk 3-sterrenhotel, gebouwd als een Nederlands dorp met een Caribische touch. Het hotel ligt op loopafstand van het prachtige Palm Beach. Een fijne plek om te genieten van de Arubaanse zon! Kijk hier voor meer informatie. 

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel