ANVR Congres 2016 voor KLM Curaçao marathon - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

ANVR Congres 2016 voor KLM Curaçao marathon

Door: | 19 oktober, 2015

Nog slechts één handtekening deze week en er staat niets meer in de weg voor Curaçao om volgend jaar het ANVR Congres te hosten. Tijdens de charity Midnight Run in Bangkok troffen de beslissers elkaar. Zowel ANVR-voorzitter Frank Oostdam als Curaçao Tourist Board Europe-directeur Edward Suares liepen afgelopen weekend mee en bespraken de laatste details.

Het 4-daagse congres zal vlak voor de KLM Curaçao marathon worden gehouden. Deze wordt op 29 november gehouden en verwacht uit Nederland maar liefst 1.000 lopers. Het evenement van de jubilerende brancheorganisatie (50 jaar) kan dan op 25 november van start gaan. Gekeken wordt naar de prachtige golfclub Santa Barbara Beach met een uitstekend resorthotel. Marijke Vink van GI Travel zal weer de organisatie namens de ANVR op zich nemen.

‘Congresvlieger’ KLM wil graag een combinatie met de marathon, terwijl ook wordt gedacht aan leuke pre- en post tours om de vluchten te spreiden. De kosten van deelname zullen gelijk zijn aan het jongste congres in Abu Dhabi. Daar betaalden deelnemers tussen de 900 en 1.600 euro op basis van een tweepersoonskamer.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel