Algarve staat garant voor een topvakantie - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Algarve staat garant voor een topvakantie

Door: | 5 december, 2016

Het klimaat, een prachtige kustlijn en het heerlijke eten: dat zijn de redenen waarvoor vakantiegangers naar de Algarve moeten afreizen. Hier vind je alle ingrediënten voor een topvakantie.wit-kader-shutterstock_155038679_portugal_algarve_lagos

De Algarve is een Zuid-Portugese streek aan de Atlantische Oceaan. Bezoekers kunnen relaxen op de vele gouden zandstranden of kennis maken met de imposante rotsformaties langs de kilometerlange kust. Ervaar hoe kleurrijk een vakantie Algarve is, ook op cultureel gebied. Van het authentieke centrum van oud-Albufeira tot één van de charmante vissersdorpjes met kleurrijke bootjes in de havens.

Mensen uit alle windstreken strijken neer op de prachtige zandstranden en baaien aan de Atlantische Oceaan. De mooie stranden zijn echter niet de enige reden om deze streek te bezoeken. Want de Algarve heeft een keur aan historische bezienswaardigheden.

Portugal laat een spectaculaire toename zien in het aantal boekingen ten opzichte van vorig jaar. En op basis van deze groei zijn de komende zomer meer bedden ingekocht door TUI om aan de grote vraag te kunnen voldoen. Bekijk hier het complete aanbod!

 

algarve_tourist_board_logo
logo-tui

 

(Visited 271 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel