Air Transat brengt Canada dichterbij - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Air Transat brengt Canada dichterbij

Door: | 10 augustus, 2016

Dit najaar toont Canada zijn ware kleuren. Boek voor 19 augustus a.s. voor jouw klant de beste plaatsen voor deze voorstelling tegen voordelige ticketprijzen. Amsterdam – Toronto is nu boekbaar vanaf € 399 p.p. voor vertrek in september of oktober. Boek dus op tijd om de schitterende kleuren van de Indian Summer in Canada te beleven!

Ontdek de prachtige landschappen, de diversiteit van de natuur en de dynamische steden in Canada dankzij onze directe vluchten vanuit 29 steden in Europa. Air Transat verzorgt al meer dan 25 jaar vluchten tussen Amsterdam en Canada, daarmee is het de enige buitenlandse airline die al zo lang directe vluchten aanbiedt tussen de twee landen.

Vluchten
Vluchten van Amsterdam naar Toronto zijn nu al boekbaar vanaf € 399,-* p.p. voor vertrek in september of oktober en vluchtenAIR_009_PlaneAir_HR met wit kader van Amsterdam naar Vancouver vanaf € 639,-* p.p. Air Transat vlieg t/m eind oktober direct vanaf Amsterdam & Brussel naar Toronto of Montreal en tot begin oktober naar Calgary en Vancouver. Boek dus op tijd zodat jouw klanten de schitterende kleuren van de Indian Summer in Canada kunnen beleven!

Voordelen
Alle Air Transat passagiers profiteren van de volgende voordelen:
– 23kg ruimbagage
– keuze uit zes maaltijden en non-alcoholische drankjes
– comfortabele cabine met natuurlijke dag- en nachtsfeerverlichting
– gratis entertainmentsysteem

Ook biedt Air Transat de mogelijkheid om met het Option Plus-pakket de vluchten nog aangenamer te maken. Voordelen van Option Plus zijn o.a. 10kg extra ruimbagage en gratis stoelreservering.

Reisagentensite TS_Eco_Inflight Ent_CinePlus_Couple_D382483_1500x1000 met wit kader
Ben je al bekend met de gebruiksvriendelijke reisagentenwebsite van Air Transat? Hier kun je terecht voor al je vragen en uiteraard ook voor boekingen. Voor meer informatie ga je naar www.airtransat-agent.nl of mail je sales.ts@airtransat.nl.

* Genoemde tarieven zijn op basis van retour en inclusief alle toeslagen. Beperkt aanbod / beschikbaarheid onder voorbehoud

 

 

logo

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel