Abonneren - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Abonneren

Abonneren voor Travmagazine

TravMagazine is al 30 jaar het vaste baken in de reisbranche. Onmisbaar voor iedereen die werkzaam is in en rond de travel industry. Het vakblad TravMagazine verschijnt twee-wekelijks! Uw abonnement biedt tevens gratis toegang tot het (dagelijks) actuele nieuws uit de branche op onze site www.travmagazine.nl.

TravMagazine biedt wekelijks een mix van actueel nieuws, educatie en infotainment over de meest uiteenlopende onderwerpen en trends in de branche. Regelmatig verschijnt bij TravMagazine de thema-editie Xtra over een bestemming of een nieuw product.

Klik hier voor een jaarabonnement > >

Wilt u ook compleet op de hoogte zijn van alles in de reiswereld? Zit uw keuze er niet bij? Mail naar info@travmagazine.nl.

Hoe koop ik een voordelig vakblad TravMagazine voor mijn medewerkers?

Heeft u een Jaarabonnement blad + web of een Jaarabonnement web en wilt u dat uw medewerkers op de hoogte zijn van al het nieuws uit de reisbranche? Dan kunt u een Thuisabonnement blad + web (€77,70 ex BTW) voor ze aanschaffen. Mail naar info@travmagazine.nl.

Hoe koop ik een voordelig extra webabonnement voor mijn medewerkers?

Heeft u een Jaarabonnement blad + web of een Jaarabonnement web en wilt u dat uw medewerkers op de hoogte zijn van al het nieuws uit de reisbranche? Dan kunt een Extra webabonnement (€25 ex BTW) voor ze aanschaffen. Mail naar info@travmagazine.nl.

Waar kan ik mijn abonneenummer vinden?

Vraag hier uw abonnementsnummer op, deze staat ook op uw factuur en op de seal van uw TravMagazine vakblad.

Vragen over uw abonnement

Voor vragen, abonneren, adreswijzigingen en opzeggingen.

Zie Privacyverklaring TRAVel Media.