Aanmelden voor workshop cruises - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Aanmelden voor workshop cruises

Door: | 10 augustus, 2015

CLIA Nederland houdt maandag 7 september een workshop over cruises. Plaats van handeling is de Cruiseterminal in Rotterdam. Aansluitend wordt een bezoek gebracht aan de Royal Princess van Princess Cruises die dan in Rotterdam ligt aangemeerd.

Aan de workshop nemen diverse cruiserederijen deel, zodat reisverkopers aan het einde van de dag helemaal op de hoogte zijn van de cruisemogelijkheden en de onderlinge verschillen per rederij. ’Hierdoor kunnen zij hun klanten een stuk gemakkelijker adviseren’, zegt Marlies Grent, directeur van CLIA Nederland.

De deelnemende rederijen zijn AIDA Cruises, Azamara Club Cruises, Celebrity Cruises, Disney Cruise Lines, Holland America Line, MSC Cruises, Norwegian Cruise Lines, Royal Caribbean International en Princess Cruises.

Het programma begint om 11.30 uur in de Cruiseterminal aan de Wilhelminakade in Rotterdam. Het einde is rond 16.30 uur, inclusief een bezoek aan de Royal Princess. Ter afsluiting is er een Afternoon Tea aan boord van het cruiseschip.
Aanmelden kan tot 25 augustus via de website van CLIA.

(Visited 206 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel