Aangepast reisadvies: Kopenhagen, Praag, Lissabon en Zwitserland - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties

Aangepast reisadvies: Kopenhagen, Praag, Lissabon en Zwitserland

Door: | 15 september, 2020

Er zijn sinds dinsdagochtend nieuwe wijzigingen met betrekking tot het reisadvies. Voor de stad Kopenhagen en omgeving en de stad Odense, delen van Zwitserland, Praag en gebieden in de regio Lissabon geldt een aangepast reisadvies.

Kopenhagen
Het reisadvies voor de stad Kopenhagen is dinsdagochtend gewijzigd. In de stad Kopenhagen en omgeving en in de stad Odense is het aantal besmettingen met het coronavirus gestegen. Daarom verandert de kleurcode voor deze steden van geel naar oranje.

Zwitserland
Ook delen van Zwitserland zijn aangepast. ‘In de kantons Genève, Freiburg en Vaud is het aantal besmettingen met het coronavirus ernstig gestegen. Daarom verandert de kleurcode voor deze kantons van ‘geel’ (let op veiligheidhsrisico’s) naar ‘oranje’ (alleen noodzakelijke reizen)’, aldus Buitenlandse Zaken.

Praag
‘In de stad Praag is het aantal besmettingen met het coronavirus ernstig gestegen’, zegt Buitenlandse Zaken. Daarom verandert de kleurcode voor deze stad van ‘geel’ (let op veiligheidsrisico’s) naar ‘oranje’ (alleen noodzakelijke reizen). Buiten Praag blijft de kleucode ‘geel’ (let op veiligheidsrisico’s) gehandhaafd.

Lissabon 
Door de laatste ontwikkelingen van de besmettingscijfers in de regio Lissabon, zijn enkele gebieden in die regio die eerder geel waren, nu aangepast naar oranje. Op dit moment is het besmettingsrisico hoog in de regio’s ‘Area Metropolitana de Lisboa (AML)’ en ‘Leziria do Tejo’. Deze twee regio’s zijn daarom oranje gekleurd.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.