
Thomas Mack (managing partner van Europa-Park) en Oliver Altherr (CEO van Marché International en gastronomie-expert) openen op 4 november aanstaande het gastronomische concept Eatrenalin. Het restaurant ligt buiten het attractiepark, maar binnen het Europa-Park Resort, naast het viersterrenhotel Krønasår en Waterwereld Rulantica.
De visie en het doel zijn de gastronomie opnieuw uit te vinden en gasten emotioneel te raken. Na de opening van Eatrenalin in Rust wil men dit concept de komende jaren internationaal uitrollen. Voor culinaire liefhebbers die op zoek zijn naar een buitengewone fine dining-beleving is dit restaurant een must. Deze diner-experience dompelt je onder in verschillende werelden – niet alleen door geuren en smaken, maar ook visueel, akoestisch en middels tastzin en bewegingen. Het ‘restaurant van de toekomst’ is een vuurwerk voor de zintuigen. Dit wordt mogelijk gemaakt door een indrukwekkend samenspel van multimedia-content, gastronomische hoogstandjes en een gepatenteerde nieuwe ontwikkeling, de Floating Chair van MACK Rides.