
Aeromexico heeft nieuwe menu’s aan boord gelanceerd. Het nieuwe culinaire aanbod geldt voor reizigers op alle internationale routes en geselecteerde binnenlandse routes op vluchten vanuit Mexico-Stad.
De airline werkt hiervoor samen met top-chefs bij Gate Gourmet International, onder wie Christian Hallowell, Gottfried Menge en Dennis Purchet.
‘Met deze vernieuwde menu’s biedt Aeromexico haar reizigers de essentie van een exclusieve cuisine die bekende en populaire favorieten combineert met gezonde voedingskeuzes en nieuwe smaakvolle opties’, zegt de airline.
Per seizoen wordt een nieuwe seizoensgebonden menukaart geserveerd. Enkele aanpassingen zijn de toevoeging van een zoete ontbijtoptie in alle klassen en een sous-vide bereiding van vlees en vis, dat vacuüm wordt gegaard en daardoor perfect van smaak is. Deze en meer opties zijn beschikbaar voor alle klassen van Aeromexico.
De exclusieve menu’s voor de routes van Aeromexico van en naar Europa voor Clase Premier (Business Class) zijn in de culinaire handen van de prestigieuze chefkok Elena Reygadas. Reygadas werd in 2014 uitgeroepen tot beste vrouwelijke chef van Latijns Amerika.