De voordelen van het nemen van een taxi naar Schiphol
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

De voordelen van het nemen van een taxi naar Schiphol

Door: | 26 oktober, 2018

Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor om bij een vliegvakantie of zakenreis met de taxi naar Schiphol af te reizen. Wat zijn de belangrijkste voordelen om voor deze ‘Schipholtaxi’ te kiezen? We zetten de vijf belangrijkste voordelen op een rijtje.

1. Comfort
Het nemen van de taxi is de meest gemakkelijke manier om te reizen naar Schiphol. Je wordt opgehaald, de koffers worden ingeladen en je bent op weg. Vervolgens wordt je netjes bij de vertrekhal afgezet. Uiteraard is er van tevoren betaald en kun je gelijk op pad om in te checken. Natuurlijk kun je ook gelijk de terugreis regelen. Laat weten hoe laat het vliegtuig land en er staat een taxi klaar om je terug naar huis te brengen.

2. Omzeil files en vertragingen
Taxichauffeurs rijden de snelste route dankzij hun navigatiesystemen en actuele verkeersinformatie. Ook zijn zij op de hoogte van tijdbesparende sluiproutes om files te omzeilen en jou zo snel mogelijk naar Schiphol te rijden. Dit scheelt de nodige stress over het op tijd aanwezig zijn voor het inchecken. Denk alleen maar aan vertragingen in het Openbaar Vervoer, die regelmatig voorkomen. Schiphol hoort bij de stations waar de minste treinen op tijd rijden.

3. Taxirit op maat
Je kunt de taxirit helemaal aanpassen naar eigen wens. Zo kun je zelfs huisdieren meenemen in de taxi. Andere opties zijn om onderweg andere reisgenoten op te halen, om een babyzitje mee te nemen en verzoeken voor extra bagageruimte (bijvoorbeeld voor het meenemen van ski’s en andere wintersportspullen).

Ook kun je zelf kiezen uit het model auto waarmee je reist. Beschikbaar zijn bijvoorbeeld:

• Sedan
• Limousine
• Touringcar
• Elektrische auto
• Minivan (voor grotere groepen tot 8 personen)

4. Vooraf prijs berekenen en betalen
Rond Schiphol zijn de nodige taxironselaars actief, met als gevolg woekerprijzen op het moment van afrekenen. Bij betrouwbare partijen als Taxi2Airport kun je de kosten van een taxi naar Schiphol berekenen en vooraf betalen. Zo weet je zeker wat je betaalt en kom je achteraf dus niet voor vervelende verrassingen te staan. Ook hoef je niet meer af te rekenen bij het uitstappen. Voor de zakelijke reizigers kan er ook een factuur worden gemaakt. Zo kan de rit door de werkgever of opdrachtgever betaald worden. Reis je met een groter gezelschap, dan kun je de kosten van de taxi delen.

5. Goedkoper dan parkeren
Het nemen van de taxi is in de meeste gevallen goedkoper dan de auto parkeren bij een van de parkeerplaatsen van Schiphol. Ondanks dat de parkeertarieven de afgelopen jaren iets gedaald zijn, is het nemen van de taxi nog altijd goedkoper. Bijkomend voordeel is dat, tijdens je afwezigheid, thuis iemand anders gebruik kan maken van jouw auto.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel