Zwitsers staan paraat voor de wintersport - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Zwitsers staan paraat voor de wintersport

Door: | 12 oktober, 2020

Switzerland Convention & Incentive Bureau heeft onlangs met succes het hybride evenement ”Meet Switzerland” georganiseerd, deels live in Amsterdam, maar ook online te volgen. CEO Zwitserland Toerisme Martin Nydegger sprak de (mice-)trade toe, als voormalig country manager van ons land, in vloeiend Nederlands en verschillende sprekers brachten de (virtuele) bezoekers op de hoogte van de Zwitserse noviteiten.

Twee belangrijke aspecten die aan bod kwamen waren de concepten ‘rent a hotel’ en ‘bed & bureau’ Rent a hotel: ‘Huur je eigen hotel, zonder dat andere gasten hier verblijven. Met je eigen organisatie vergaderen of vier je bruiloft met je gezeldschap. (Meer info, klik hier)  Bed ‘n’ Bureau: ‘Na verblijf van een weekend in een Zwitserse stad, extra gratis overnachting, zodat je home office nu een keertje niet je keukentafel is. Meer info, klik hier)

De geslaagde keynote spreker was Katja Staartjes is de eerste Nederlandse vrouw, die de Mount Everest heeft beklommen.

Stand van zaken (11 oktober 2020!)

Op dit moment heeft Zwitserland de Benelux op code oranje gezet. Dat betekent dat Nederlanders tien dagen in quarantaine moeten als ze in Zwitserland aankomen. Omgekeerd moeten Nederlanders tien dagen in Nederland in quarantaine als ze in Geneve, Fribourg of Vaud verbleven.

Hoopvol nieuws is wel dat Zwitserse winterbestemmingen klaar staan om Nederlanders te ontvangen, vanaf het moment dat de regelgeving dat toelaat. Wel met mondkapjes op in de gesloten kabelbanen (voor personen ouder dan 12 jaar), openbaar vervoer en publieke ruimtes.

Deel dit artikel