Zoover gaat weer ambitieus reizen verkopen - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Zoover gaat weer ambitieus reizen verkopen

Door: | 19 juli, 2019

Zoover gaat weer reizen verkopen. De aanvraag van het lidmaatschap ANVR is gedaan (als Webassets BV). ‘We gaan inderdaad weer beginnen met reisverkoop met Zoover’, bevestigt CEO Phillip Goos.

‘Het gaat om een significante investering waarmee we willen doorgroeien om ook een significante speler te worden op de Nederlandse markt’.
Het gaat puur om reselling. Er worden geen touroperating activiteiten opgestart.

De review- en vergelijkingssite gaat deze winter starten met een gedeeltelijke uitrol – verkoop van een of twee nu nog onbekende landen – om volgend jaar zomer volledig operationeel te zijn om aan de consument reizen te verkopen.

Nieuwe poging
Zoover deed ruim vier jaar geleden al eerder aan reisverkoop, maar stopte toen. ‘Nu achten we de tijd wel rijp, de touroperators staan er meer open voor en ook bleek er een wens te zijn van de consument. Met moederbedrijf Holidaycheck hebben we een kleine pilot gedaan en dat gaf zeer veel vertrouwen’, aldus topman Goos. ‘Het gaat om forse investeringen zowel financieel als in nieuw personeel. Maar we hebben er veel vertrouwen in dat in combinatie met onze reviews we onderscheidend kunnen zijn’.

(Visited 680 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel