Winnaar ZRA-verkiezing bekend - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Winnaar ZRA-verkiezing bekend

Datum: 01/01/1970

Locatie:

Sandra Vestjens is verkozen tot ZRA van het jaar 2015. De zelfstandig reisadviseur van Holland International at Home kreeg de prijs uitgereikt tijdens het ZRA Eindsymposium door Anja van Overbeeke van hoofdsponsor Tenzing Travel.

Tweede werd Sietske Meusen van Personal Touch Travel, brons ging naar Marijke Brits (The Travel Club).
De prijsuitreiking vormde het feestelijke sluitstuk van een drukbezocht en educatief ZRA Eindsymposium op Schiphol. Een zeer verheugde Vestjens werd door de jury geroemd als ‘gepassioneerd, innemend, bruisend van energie, zeer resultaatgericht en ondernemer in hart en nieren’.
Het juryrapport gaf verder blijk van veel waardering voor haar netwerk-capaciteiten, commerciële inslag, efficiëntie en resultaatgerichtheid.

Tevreden
De tweede plaats van Sietske Meusen van Personal Touch Travel werd door Wilco Bouwman van Yours Accountancy onderbouwd. ‘Dat creativiteit in het DNA verankerd zit laat deze ZRA zien… Met behulp van social media weet ze veel klanten te bereiken… In het klanttevredenheidsonderzoek behaalde ze ook nog eens de hoogste score.’
De derde plaats van Marijke Brits (The Travel Club) werd van lof voorzien door Gabriël Koetsier (KLM). ‘Deze Zelfstandig Reisagent is nog niet zo lang actief. Op basis van een zeer degelijke klantbenadering, een planmatige aanpak en heldere visie weet ze haar klanten en de jury te overtuigen van haar kwaliteiten.’

Foto: Winnares Sandra Vestjens (midden) met Martine de Knoop van TravMedia Company (links) en Anja van Overbeeke van Tenzing Travel (rechts).