TUI's Jeroen Otto DJ op Vakdagfeest - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

TUI’s Jeroen Otto DJ op Vakdagfeest

Door: | 11 januari, 2020

Naast zanger Tino Martin is er nog een bekendheid – ditmaal uit de reisbranche – die zal op optreden op het Vakantiebeurs Vakdagfeest, waarmee woensdag 15 januari de Vakdag wordt afgesloten.TUI’s Jeroen Otto zal de DJ zijn tijdens het feest en de avond ook afsluiten. Dat doet hij als onderdeel van het al sinds 2006 optredende DJ team B.Rich & Dr Otto.

Een korte blik op de Facebookpagina van het duo geeft meer informatie over wat de bezoekers kunnen verwachten. ‘ B.Rich & Dr Otto is a DJ Tag Team, with focus on EDM like Club, House, Eclectic, Dubstep & Trap all combined in 1!!!’ aldus hun Facebookpagina. Vanwege de 50-ste editie van de beurs pakt de Vakantiebeurs extra uit tijdens het Vakdagfeest, dit jaar mede mogelijk gemaakt door TUI, gastbestemming Ras Al Khaimah, TravelPro en TravMagazine.

In de speciale Vakantiebeurs Festivaltent (tussen hal 12 en hal 7) gaat op woensdag tussen 18.00 en 22.00 het dak eraf, belooft beursmanager Bart Meijer. ‘We nodigen alle vakbezoekers van harte uit om onder het genot van een hapje en een drankje te genieten van de spetterende openingsact, de coverband Broadway en de beats van een DJ, B.Rich & Dr.Otto’
De Vakdag en het Vakdagfeest zijn gratis voor reisprofessionals die zich hebben geregistreerd als vakbezoeker.
Registreren voor de Vakdag kan via deze link.

 

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel