Transavia maakt vliegschema herfstmaanden bekend - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties

Transavia maakt vliegschema herfstmaanden bekend

Door: | 29 juli, 2020

Transavia maakt deze week het vliegschema voor de herfstmaanden bekend. De luchtvaartmaatschappij gaat op zo’n 70 bestemmingen vliegen in de maanden september en oktober. Vanwege reisrestricties en teruglopende klantvraag komt Transavia met een ander netwerk dan voorgaande jaren.

De frequentie van vluchten naar bestemmingen wordt teruggebracht. Daarnaast vliegt Transavia tijdelijk niet naar bestemmingen in Libanon, Groot Brittannië, Denemarken en Zweden. Reisrestricties en de versoepeling van maatregelen waren voor deze bestemmingen nog te onduidelijk om zekerheid te kunnen bieden voor de herfstperiode. Eind augustus wordt het vliegschema voor de zomer van 2021 bekend gemaakt.

Minder vluchten
De frequentie per bestemming wordt naar beneden toe bijgesteld doordat de marktvraag naar vluchten als gevolg van de coronacrisis minder hoog is. Daarnaast wordt op minder bestemmingen gevlogen dan andere jaren vanwege de (wisselende) landenrestricties. Passagiers van wie de vlucht is geannuleerd, maar de bestemming wel wordt gevlogen, worden deze week waar mogelijk omgeboekt naar een andere vluchtdatum of -tijdstip, zegt Transavia. Zij ontvangen hierover persoonlijk bericht. Ook kunnen zij kiezen voor een restitutie of hun vlucht omboeken naar een later moment.
Transavia benadrukt dat eventuele aanscherping van restricties in landen vanwege het coronavirus, kan betekenen dat aanpassing van het vluchtschema in de herfst een mogelijkheid is. Ook dan krijgen passagiers een alternatief aangeboden of kunnen zij kiezen voor een restitutie van het ticketbedrag. Op de website van Transavia staat het volledige overzicht van de bestemmingen die worden gevlogen in zowel deze zomermaanden als de herfstperiode. Ook staat het volledige vliegschema in de boekingsmodule van Transavia. Hier kunnen alle vluchten worden geboekt.

Zomer 2021
Het zomernetwerk wordt dit jaar eerder bekendgemaakt en op de website gepubliceerd, het streven is eind augustus in plaats van eind september. Op die manier hebben passagiers die in het bezit zijn van een voucher meer mogelijkheden voor het maken van een boeking. Ook zal in augustus meer bekend worden over de omboekmogelijkheden naar zomer ’21.

 

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.