TradeYourTrip start crowdfunding campagne - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

TradeYourTrip start crowdfunding campagne

Door: | 31 augustus, 2016

TradeYourTrip.nl, de veelbesproken marktplaats voor de (door)verkoop van vakanties, start een crowdfunding campagne. De site waar je als consument last minute (pakket)reizen kunt doorverkopen aan een ander, wil het geld gebruiken voor marketingactiviteiten in Nederland en Duitsland, om vervolgens een Europese uitrol te beginnen.

TradeYourTrip schat de waarde van de Nederlandse markt van mensen die om wat voor reden dan ook hun vakantie moeten annuleren op 1,7 miljard euro. In die vijver probeert de website, sinds april live, te vissen en zo deze consumenten de mogelijkheid te bieden hun vakantie (pakket/stedentrip/zomerhuisje etc) toch nog door te verkopen, en zo in ieder geval een deel van het betaalde geld terug te krijgen. TradeYourTrip biedt hulp bij de administratie en heeft als verdienmodel 15 procent commissie van de verkopende partij bij doorgang van de verkoop.

De crowdfunding campagne heeft marketingdoeleinden, met name ook aangaande brand awareness. Zodra er honderden trips per maand worden verkocht, moet een investeringsronde beginnen om in heel Europa te groeien.

(Visited 167 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel